Nieuws berichten
TIP!!!   ema cura Praktijk voor Mesologie heeft ook een eigen pagina op Facebook!
Klik links in het menu of hieronder op " Vind ik leuk" button en blijf automatisch op de hoogte van alle activiteiten van onze praktijk, interessante nieuwtjes op het gebied van voeding, gezondheid, lezingen, ed. 

Direct naar
Facebook pagina:
 
'Maak 't mee', dat is het motto van de 55+ Beurs op zaterdag 28 september 2013 op drie locaties in het centrum van Hoofddorp. Van 11 tot 16 uur kunnen 55+ers ervaren wat Haarlemmermeer te bieden heeft op het gebied van wonen, gezondheid, voeding, cultuur en sport.  55+ beurs
SportFair Haarlemmermeer op 23 juni 2013 voor de derde keer georganiseerd in gemeente Haarlemmermeer. Het was een groot succes. 3.000 bezoekers konden kennis maken met het sportaanbod in hun regio.
Van 11 tot en met 15 september 2012 staat de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie NVVM) op de 50+ beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Ook ema cura is aanwezig.   
Zondag 8 juli 2012 SportFair Haarlemmermeer. Kennis maken met bekende en onbekende sporten. Niet in staat om lekker te sporten, omdat u niet lekker in uw vel zit, steeds weer blessures krijgt of last hebt van andere lichamelijke ongemakken, kom dan ook zeker langs.